Naha beurat nangtung kénéh pikeun leungitna beurat?

Ampir unggal slimming akrab jeung kaayaan nalika usaha tina leungitna beurat tetep sami, sareng cock mati dina titik anu sarua jeung teu hayang ngaléngkah. fenomena ieu téh malah hiji istilah husus - ". diet dataran" Naha mangrupa beurat ngadeg kénéh pikeun leungitna beurat, éta bakal dibahas dina artikel ieu.

ingetan cairan

Munggaran sadaya Abdi kedah nyebutkeun yén aya inohong pohara penting, jeung nu hiji jalma mimiti leungit beurat . The gede beurat, beuki jeung plummet, utamana dina poé kahiji jeung minggu dahareun. Muhun, ti jalma thinner téh, nu harder eta meunang leupas tina sababaraha kilogram, sarta mindeng anjeunna notices nu aya pancen plumb. Prosés ngurangan akumulasi gajih awakna bisa masked ku advancing atanapi ingetan cair. Ieu has pikeun awéwé anu dina fase kadua siklus menstruasi. Mangsa ieu ngaronjatkeun produksi tina progesteron hormon nu diperlukeun ingetan cai. Tapi pas siklus nu ends, prosés slimming ieu dihanca.

Réduksi tina pamakéan énérgi

Jalma anu wondered naha masih patut beurat pikeun leungitna beurat, nya kudu ngomong yén penjahat anu bisa jadi sistem kakuatan tangguh. Pikeun ngalaksanakeun fungsi vital awak merlukeun jumlah badag tanaga, nu eta meunang ti dahareun. Ngurangan kalori diet anjeun, kami nyangka yén nagara éta bakal mimiti tarik énérgi tina sumberdaya sorangan - gajih akumulasi salaku cagar a, tapi anjeunna aya dina euweuh puguh bagian jeung eta. awak geus ditangtayungan, bari ngajaga akumulasi, tapi ngurangan konsumsi énergi. Éta naha naon diet kaku ngabalukarkeun hiji kamunduran seukeut tina gaya na haté. Taya kahayang ngalakukeun nanaon, abdi hoyong ngan ngagolér teu mindahkeun. Métabolisme slows turun jadi loba nu teu aya kakuatan pikeun pinuh hirup sarta karya.

Ku alatan éta, wondering naon nu kudu lamun beurat teh mana on nalika leungitna beurat teuas, perlu pikeun ngarobah taktik jeung ngurangan "push" ku cara ningkatkeun asupan caloric, tapi moal di expense tina basajan karbohidrat sarta lemak, jeung protéin, jeung serat kapanggih dina cereals, Sayuran jeung bungbuahan. Nalika leungitna beurat ku beurat bisa jadi di tempat alatan loading bener. ratio episien na kalori pér dihakan bisa ngakibatkeun massa otot wangunan aktif nu langsung mangaruhan beurat. Sagedengeun ti eta, moal unggal beban bisa ngakibatkeun leungitna jaringan adiposa. Supados beurat leungitna beurat teu nangtung kénéh, eta leuwih hade kalibet dina leumpang, menari, aerobics, ngojay di kolam renang.